söndag 15 juli 2012

Sådärja...på plats här oxå.

Vi har haft semester i en vecka och om man gör återresa till året vi cyklade på semester så är vädret ungefär detsamma. Det regnar alltså... bada har det tyvärr inte blivit än men vi hoppas att det kommer.
 Vi gjorde enliten resa till Tropicarium i Kolmården där vi tittade på alla (äckliga) småkryp som giftiga grodor och ormar av alla de sorter. Vilken tur att dom ligger bakom glas!!! Här är en söt lite apa inte större än en eller 2 knutna händer, beror på hur stora händer man har.
 Den här filuren sitter uppe på en lite tvskärm och kollar in vad hans kompisar gör...
 en vacker ara på en gren högt ovanför oss, säkerlige trött på alla som vill fotografera och prata med den...
 sköldpadda...han gick i samma inhängnad som aran. Denna sködpadda försökte ta sej ut från sitt ställe och vara där vi andra befann os..det såg så roligt ut när den gick framför dörren och puttade på den med sina fötter.
 Hajar som hajar..(haha, vad roligt) Stora djur dom där och pampiga...läskigt när dom gäspar och visar hela tandraden, dom har mååånga tänder!!
Och andra vackra fiskar simmade i samma akvarium, fantastiskt att dom inte blev uppätna av hajarna... Vi fick se en badande som simmade ner i en bur och plockade upp nåt...det går nog att beställa såna jippon på stället...vet inte om den badande hade nån njutning av det ...för han hade så bråttom upp...då hade jag nog avstått om jag var rädd...Men det var roligt och rogivande att titta på alla fiskarna som simmade så lugnt.

Efter Tropicariet blev det en matbit på en pizzeria inne i kolmården..sen blev det hemresa och tyvärr hade det inte slutat regna....
Nu hoppas vi på ett väder som man blir glad av och kanske kan åka till sjön och bada..

Vi hörs igen.


Vid tangentbordet: Bettan

Inga kommentarer: