onsdag 4 juli 2007

4 Juli

Morgonen startade med att Bettan pratade i radio. Strax innan vi skulle åka började det regna igen. Det blev bara en kort skur så sakerna blev bara lite blöta. Vi visste inte hur långt vi skulle komma i dag då Albin troligvis ätit något olämpligt med illamående som följd. Vi hade satt upp tre alternativ Sävsjö ca 4 mil, Vrigstad ca 5 mil eller Värnamo ca 8,5 mil. Men efter en rejäl störtskur 3 km utanför Eksjö kom vi ända till Värnamo. Vi fick vi en riktigt skön dag, Albin blev bättre ju längre vi åkte och båda pojkarna var jätteduktiga. Det blev den lättaste etappen hittills. Vi hyr en stuga även här i Värnamo då vädret ska bli sämre igen, cira 70mm regn säger dom. Jonas hälsar till sina dagiskompisar Emma, Elias, Philip, Alicia, Jenny och Anette. Jag tycker att det skumpar en del men det går bra. Jag har bilar, sagoband och Bamsetidning med mej.

3 kommentarer:

Catarina sa...

Härligt att ni har det bra! Njut av semestern o trampa vidare!
Stora kramar

titti sa...

Heja , vad ni är duktiga! Hur långt har ni cyklat nu? Hoppas att ni har medvind idag ( här hemma är det storm känns det som) Hälsningar Titti och Magnus

Kent S sa...

Snacka om att jag är imponerad, först att cykla så långt, när det finns bättre transportmedel (bil) och sedan i ösregn. Vad blir det nästa år? Paddla kanot till tyskland? Kör hårt och se upp i trafiken!